Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Ontspannen spelen in de wachtkamer

Praktijk Nordpark is een speelparadijs voor kinderen!

De nieuwe locatie van de kinderartsenpraktijk in Duitsland is nóg kindvriendelijker dan voor de verhuizing. De eigenaar ontwikkelde zelf een eigen huisstijl en hield daarin rekening met de beleving van kinderen. Een olifant staat centraal als mascotte van de praktijk.

Deze olifant hebben wij terug laten komen in een custom made speelsysteem die een centrale plek in de praktijk heeft. Daarnaast zie je de olifant ook als sticker op de verschillende deuren. Naast het speelsysteem zijn er ook meerdere wandmodules geïnstalleerd. ‘Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis en welkom voelen’ aldus de eigenaar, ‘we hebben daarom gekozen om in elke behandel- en wachtkamer een speelmodule te plaatsen. Op deze manier kunnen kinderen zich in elke ruimte vermaken.’


Borussia Mönchengladbach

De praktijk is gevestigd in Duitsland op hetzelfde terrein als de welbekende voetbalclub Borussia Mönchengladbach. De praktijk heeft een speciale band met de voetbalclub, de mascotte van de voetbalclub hebben wij daarom gebruikt in onze sliding Puzzle. Ook voor kinderen is deze mascotte herkenbaar.

Creëer een fantastische beleving voor kinderen met een speelconcept van IKC. 

Neemt contact op
Kinderen moeten zich ten alle tijden welkom voelen.
Kinderhoek als onderdeel van een wachtruimte
Spelen in de wachtkamer
Wandspel voor de behandelkamer
Efficiëntere behandelingen voor kinderen
Speelconcept wachtkamer
Wachtkamer kinderarts
シェア