leuke wachtkamer bij tandartspraktijk KU64 in Berlijn
Praktijk KU64 zorgt voor een speelse, ontspannen sfeer bij de tandarts

Tover een tandartsbezoek om in een magische beleving!

Bij tandartspraktijk KU64 in Berlijn besteden ze extra veel aandacht aan hun jongste patiëntjes zodat er niet enkel voor de kinderen, maar ook voor hun ouders en voor het personeel een fijnere sfeer is waarin behandelingen fijn verlopen en zelfs iets worden om naar uit te kijken.

In deze praktijk is kindvriendelijk ondernemen tot een hoger niveau getild dankzij deze speciale speelkamer waarin kinderen onvergetelijk avonturen in de ruimte kunnen beleven!

Van video games, bouwblokken en zelfs een mini bioscoop, kinderen kunnen zich eindeloos vermaken terwijl ze wachten op hun afspraak of die van hun ouders. Dankzij de speelkamer voelen de kinderen zich welkom bij de tandarts en kunnen ze zich beter ontspannen voor hun behandeling.

International Kids Concepts heeft deze wachtkamer verder mogen aanvullen met een leerzaam wandspel met perfect bijpassend wandpaneel, en een interactief speelsysteem met allerlei leuke minigames om te proberen tijdens het wachten. Dankzij deze leuke speelelementen binnen hetzelfde thema worden de kinderen helemaal meegenomen in deze hypermoderne fantasiewereld!
 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw wachtkamer of een andere ruimte die wat speelplezier kan gebruiken? Neem contact met ons op!

Contact

De kleintjes kunnen gerust bij ons blijven wachten en spelen dankzij deze speciale futuristische, speelse ruimte die we voor hen hebben gecreëerd.
Tandartspraktijk KU64
Wandspel met ruimte thema in tandarts wachtkamer
wachtkamer speelgoed maakt kinderen minder bang voor de tandarts
Interactieve speeltafel voor een leuke wachtruimte
wachtkamer speelhoek maakt tandartsbezoek minder eng
シェア