IKC goes to EuroShop trade fair 2023 Messe Düsseldorf
IKC Nieuws
シェア
Kom ook en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de grootste Retail vakbeurs!

IKC gaat naar EuroShop Trade Fair 2023 in Düsseldorf!

EuroShop 2023 Düsseldorf is de grootste beurs voor de wereldwijde Retail branche. Nieuwe trends en innovatieve ontwikkelingen worden uitgebreid vertegenwoordigd in de 5 dagen durende vakbeurs. Noteer deze data vast in uw agenda, want IKC is er dit jaar ook bij. Van 26 februari tot 2 maart 2023, zijn wij te vinden in hal 10, stand F62. Laat u inspireren door onze nieuwste en innovatieve producten. Komt u ook? Onze adviseurs staan voor u klaar in onze prachtige en unieke stand.
 

Wat IKC voor de Retail branche kan betekenen 

Customer experience wordt steeds belangrijker. Een kinderspeelhoek is een uitstekend voorbeeld van het creëren van een hogere klantbeleving. Als de kinderen fijn kunnen spelen, hebben hun ouders de tijd om zich te verdiepen in uw aanbod, of advies. Ons doel is om binnen iedere organisatie een kindvriendelijke omgeving te creëren, zodat we de wereld voor kinderen een stukje mooier kunnen maken. Dit mooie standpunt heeft ook voordelen voor u als ondernemer. Bijvoorbeeld concurrentievoordeel, ouders zullen sneller naar een onderneming gaan waar de kinderen zich ook kunnen vermaken. Of een hogere besteding, doordat ouders langer de tijd hebben om zich te oriënteren. De spelende kinderen van vandaag zijn uw klanten van de toekomst. Wij kunnen al speelwaarde toevoegen vanaf 1m2, voor speelplezier zonder veel vloeroppervlakte te verliezen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.  
Alvast een beursafspraak inplannen met één van onze vertegenwoordigers? Dat kan! Vul ons contactformulier in met de datum dat u aanwezig bent, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Contactformulier

Bekijk alvast onze Retail branchepagina vol voordelen van een kinderspeelhoek!